• en
  • sv

Service

ABENEs framgångar med att skapa långsiktiga affärsrelationer med nöjda kunder som resultat, beror till stor del på våra kvalitetsprodukter och vårt goda rykte om att ge ett förstklassigt stöd vid eftermarknad, både vad gäller service på plats och via telefon.

Vi har ett team duktiga servicetekniker och utbildare som täcker allt från maskinservice, reservdelar till programmeringshjälp. Vår styrka ligger bl a i att vi snabbt och effektivt besvarar frågor och gör vårt yttersta för att hjälpa dig att komma igång så att du får en störningsfri produktion.

Med serviceavtal kan du öka tillgängligheten i dina maskiner samt undvika produktionsstopp. Vi erbjuder serviceavtal för både enskilda maskiner och hela produktionsanläggningar.

Som maskinbyggare har vi både kompetens och utrustning för att kunna renovera de flesta fabrikat på marknaden samt göra uppmätningar och styrsystemsbyten.

ABENE erbjuder service över hela norden. Vi har tekniker med mångårig erfarenhet av svenska och utländska maskiner. Vi kan erbjuda er tryggheten att teckna Serviceavtal med fasta priser. Dessutom erbjuder vi flytt av maskiner samt installation av kringutrustning.

Vill du beställa service, installation eller teckna avtal

Ring oss på 0123-51175 eller maila till service@abene.se alt kontakta oss genom att klicka här.